19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μητέρα 13χρονου: «Το παιδί ντρέπεται και φοβάται

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλόνισε η μαρτυρία της μητέρας του 13χρονου που δέχθηκε την άγρια επίθεση ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή. Μιλώντας στην εκπομπή Action Τώρα, είπε ότι ναι μεν το παιδί πήγε κανονικά στο σχολείο σήμερα, 8 Ιανουαρίου, ωστόσο ντρέπεται και φοβάται ότι θα τον κοροϊδέψουν.

Όπως είπε, το σχολείο είχε ενημερώσει από την Κυριακή την οικογένεια, ότι ένας εκ των δραστών δεν θα εμφανιστεί. 

Ερωτηθείσα για τη στάση του σχολείου στην υπόθεση, η μητέρα του 13χρονου απάντησε ότι έχει διαβεβαιώσει την οικογένεια ότι θα είναι κοντά της. 

«Συνεχίζουν να απειλούν»

Τόνισε ότι παρά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι απειλές συνεχίζονται. «Κάλεσαν στο κινητό του παιδιού από απόκρυψη, το Σάββατο και αφού χλεύασαν το γεγονός ότι παρόλο που πήγαμε στις Αρχές δεν υπήρξε αποτέλεσμα, όπως είπαν, στη συνέχεια μας “έλουσαν” με πολύ άσχημες βρισιές».

Αυτό που με εντυπωσιάζει, όπως ανέφερε η μητέρα, είναι ότι συνεχίζουν και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. «Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η ψυχική υγεία του παιδιού μου».

Σε ερώτηση αν έχει ζητήσει η οικογένεια προστασία από την Αστυνομία, η μητέρα του 13χρονου είπε ότι η Αστυνομία τους έχει ενημερώσει ότι κάνει συχνά ελέγχους με περιπολικά στην περιοχή, γύρω από το σπίτι. 

Την ίδια ώρα, σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών. 

«Η όποια επικοινωνία πρέπει να γίνει είτε μέσω των δικηγόρων είτε μέσω των Αρχών και τέτοια επικοινωνία δεν έχει υπάρξε», κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό