20.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

«Μην πάτε στο Περιστέρι, προστατεύστε την ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με την ομάδα του Αγρινίου, έχουν μία εκτός έδρας αποστολή για την 23η αγωνιστική της super league, καθώς αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, που θέλει μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα να πάρει τρίποντο σε ένα απαιτητικό ματς, δεν θα έχει την παρουσία φιλάθλων της στο γήπεδο, μιας και ο υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης.

Η ΠΑΕ Άρης, φρόντισε με ανακοίνωσή της, να τονίσει στους φίλους της ομάδας να μην πάνε στο γήπεδο του Ατρομήτου, προκειμένου να προστατεύσουν τον σύλλογο και να μην δώσουν δικαιώματα.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καλεί τον κόσμο της ομάδας μας ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΕΙ αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε δικαίωμα για κανένα λόγο. Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του ΑΡΗ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό