20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με Michael Jordan στο εξώφυλλο, έρχεται τον Σεπτέμβριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσα χρόνια και να περάσουν, όσοι νέοι μπασκετικοί ήρωες και αν προκύψουν, ο Michael Jordan θα συνεχίσει να είναι το αιώνιο τοτέμ του NBA (όπως ο Γκάλης για τον Άρη μας…). Γι’ αυτό η 2K Sports αποφάσισε να τοποθετήσει (ξανά) την θρυλική φιγούρα του στο εξώφυλλο των ειδικών εκδόσεων του NBA 2K23, μια αποκάλυψη που έγινε πριν από λίγη ώρα μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας και ορισμένα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι.

Σχετικά με το παιχνίδι, η εταιρεία τονίζει ότι θα δούμε μια ριζική ανακαίνιση των Jordan Challenges που πρωτογνωρίσαμε στο NBA 2K11, μια σειρά από δοκιμασίες – επιτεύγματα της καριέρας του MJ, όπως για παράδειγμα να σημειώσεις 38+ πόντους και 7+ ριμπάουντ του περίφημου “flu game” στους τελικούς του 1997 απέναντι στου Utah Jazz. Εκτός από τα 10 Jordan Challenges του NBA 2K11, η εταιρεία θα προσθέσει και 5 καινούργια.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθούν όλοι οι αθλητές που θα κοσμήσουν τα εξώφυλλα των διάφορων εκδόσεων του NBA 2K23, και φυσικά περιμένουμε το πρώτο gameplay trailer μαζί με αναλυτικότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Το NBA 2K23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 λογικά για όλες τις πλατφόρμες. Η Championship Edition με εξώφυλλο τον Michael Jordan θα συμπεριλαμβάνει 12μηνη συνδρομή στην υπηρεσία NBA League Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό