16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με Call of Duty Cold War και Alan Wake Remastered τα δωρεάν games του Ιουλίου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον μήνα Ιούλιο, με την εταιρεία να χτίζει ένα αρκετά καλό σερί αν κρίνουμε από τους τρεις τίτλους που ανακοίνωσε.

Πιο αναλυτικά, από τις 4 Ιουλίου 2023 όλοι οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να προσθέσουν δωρεάν στις βιβλιοθήκες τους τα Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered και Endling: Extinction is Forever!

Για το Call of Duty: Black Ops Cold War δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα «καρφί» της Sony προς τη Microsoft στο πλαίσιο της ανοικτής διαμάχης μεταξύ των δύο εταιρειών (και των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών) σχετικά με την πολύκροτη εξαγορά της Activision Blizzard. Μάλιστα, θα περίμενε κανείς ότι η Sony θα κρατούσε έναν τόσο δυνατό τίτλο για τους Extra και Premium συνδρομητές, όμως, για καλή μας τύχη αποφάσισε να το μοιράσει σε όλους.

Από εκεί και πέρα, υποδεχόμαστε με χαρά το Alan Wake Remastered, το οποίο βασίζεται στην PC έκδοση του παιχνιδiού και όχι σε αυτήν του Xbox 360. Το gameplay παρέμεινε ακριβώς το ίδιο, αλλά έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις σε οτιδήποτε αφορά τα γραφικά και τις cutscenes. Η “ανακαίνιση” έγινε με τη βοήθεια της D3T, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι SEGA, 2K και CD Projekt RED. Συμπεριλαμβάνονται και τα δύο expansions (The Signal, The Winter).

Τέλος, το Endling: Extinction is Forever είναι ένα adventure game με πανέμορφα γραφικά και διάφορες περιοχές 3D side-scrolling όπου στόχος σου είναι να ανακαλύψεις την καταστροφική δύναμη των ανθρώπων που θέτει σε κίνδυνο την ισορροπία του περιβάλλοντος και της Φύσης μέρα με τη μέρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό