18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με BetBuilder στο 5,40 στο Γουλβς – Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Γουλβς με την Τσέλσι με BetBuilder στο 5,40.

Ολοκληρώνεται απόψε (24/12/23) η 18η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουλβς και την Τσέλσι και το Betmarket προτείνει Betbuilder σε απόδοση 5,40.

Η Γουλβς έρχεται από την ήττα με 3-0 από τη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς που η εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτω του μετρίου. Διακόπηκε λοιπόν έτσι ένα μίνι αήττητο σερί που έτρεχε (1-1-0) σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά έπειτα από 15 σερί ματς. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της, με αποτέλεσμα να αγνοεί την ήττα εδώ και 6 διαδοχικά εντός έδρας ματς (3-3-0).

Η Τσέλσι μεσοβδόμαδα επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Νιουκάστλ (1-1 κανονική διάρκεια) και τσέκαρε εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι ασταθής, αφού έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-1-3), ενώ προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα μακριά από τη βάση της, διότι μετρά ισάριθμες ήττες στις 3 τελευταίες εξόδους της, έχοντας πετύχει μόλις 2 τέρματα.

Η Γουλβς στο Μολινό δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αν παρουσιαστεί με την σοβαρότητα των τελευταίων έξι εντός έδρας αναμετρήσεων της (3-3-0) είναι ικανή να αποφύγει την ήττα από την Τσέλσι, η οποία αντιμετωπίζει ζητήματα στις 3 τελευταίες εξόδους της (0-0-3 με τέρματα 8-2). Πρώτο κρατούμενο λοιπόν από εδώ το 1Χ.

Δεύτερο κρατούμενο το Goal/Goal. Είναι τέτοιο το αγωνιστικό τους στυλ που δύσκολα δε θα σκοράρουν αμφότερες. Η Γουλβς κρατά άμεση επαφή με το αντίπαλο πλεκτό, έχοντας σκοράρει σε 15/16 πιο πρόσφατα δείγματα της στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 14 από αυτές τις αναμετρήσεις. Αντίστοιχα, η Τσέλσι δέχεται σταθερά γκολ στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της, αλλά δεν σκόραρε μόνο απέναντι στην Έβερτον, όπου είχε αρκετές ευκαιρίες (16 τελικές συνολικά).

Η τρίτη επιλογή που θα κρατήσουμε είναι το Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο μέρος και προκύπτει στατιστικά. Οι γηπεδούχοι μόλις σε μία από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους είχαν λιγότερα από 5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο, ενώ η Τσέλσι και στις δύο τελευταίες εξόδους της επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο εύρος σε κόρνερ.

Το Betbuilder λοιπόν στο αποψινό (24/12/23) παιχνίδι της Γουλβς με την Τσέλσι θα είναι το: 1Χ & Goal/Goal & Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο μέρος σε απόδοση 5,40.

BetMarket.gr Επιλογές

Γουλβς – Τσέλσι: BetBuilder

1Χ Goal/Goal Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο 

Συνολική απόδοση: 5.40

Και τα Χριστούγεννα οι επιλογές στο BetMarket.gr είναι εδώ με αναλύσεις, μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό