22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με 5 αλλαγές ο Παναθηναϊκός, βασικοί οι Ζέκα και Λοντίγκιν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 17η αγωνιστική της Super League και ο Φατίχ Τερίμ έχει προχωρήσει σε εκτενές ροτέισον συγκριτικά με τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01, 2-0). Θέση βασικού λαμβάνοι οι Ζέκα και Γιούρι Λοντίγκιν, όπως και ο Φίλιπ Τζούρισιτς!

Οι «πράσινοι» αναζητούν τη νίκη ώστε είτε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, είτε να τον προσπεράσουν σε περίπτωση απώλειας βαθμών στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Ο Φατίχ Τερίμ στο δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και ενδεχομένως και με το… μυαλό στραμμένο στο τεράστιο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (10/01), έχει πραγματοποιήσει 5 αλλαγές στην 11άδα του σε σχέση με το περασμένο ματς.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν υπερασπίζεται την εστία αντικαθιστώντας τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ ο Χουάνκαρ επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά, ο Γιώργος Βαγιαννίδης διατηρεί τη θέση του στη σύνθεση, ενώ οι Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο παραμένουν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ζέκα παίρνει φανέλα βασικού, λόγω της τιμωρίας που εκτίει ο Ρουμπέν Πέρεθ και δίπλα του στον κεντρικό άξονα αγωνίζεται ο Άνταμ Τσέριν, με τον Μπερνάρ να κάθεται στον πάγκο και τον Τόνι Βιλένα να αποκτά κατά πάσα πιθανότητα προωθημένη θέση στο γήπεδο.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς πήρε τη θέση του Αϊτόρ και λογικά θα παραταχθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Ντανιέλ Μαντσίνι να παραμένει στα δεξιά και τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος». Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός!

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι, Βιλένα, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Λιάβας, Πέρεζ, Μπαλντασάρα, Σενγκέλια, Μαυρίας, Καρέλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό