19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με 5 αλλαγές και τον Φορτούνη βασικό η 11άδα του Καρβαλιάλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δίνει μία κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά στην Καισαριανή και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παρατάσσει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές απέναντι στους «νεοφώτιστους», ενώ επαναφέρει τον Κώστα Φορτούνη στη βασική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να σκέφτεται στο… πίσω μέρος του μυαλού του και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/01), μετά το 1-1 στη «Λεωφόρο». Έτσι, έχει πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Κώστας Φορτούνης επανέρχεται στην 11άδα, με τον Ζοάο Καρβάλιο να διατηρεί τη θέση του, απλά λίγο πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κώστας Τζολάκης παίρνει φανέλα βασικού και ξεκουράζει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίζεται ο Τζουλιάν Μπιανκόν έναντι του Ανδρεά Ντόη.

Στο άκρο της επίθεσης επιστρέφει ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον Γιώργο Μασούρα να βρίσκεται απέναντί του και τον Φραν Ναβάρο να διατηρείται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη μεριά, η Κηφισιά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και ο Ντέιβιντ Νίλσεν έχει προβεί σε αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό του σχήμα. Ο Ογκμούντουρ Κρίστινσον, πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, είναι κάτω από την εστία, ενώ βασικοί είναι επίσης οι Όνιεν Οζέγκοβιτς και Νίκος Βαφέας.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Ν. Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ, Πέιος, Μπιφουμά, Ματέους Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Κ. Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ροντινέι, Καρβάλιο, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό