20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με 4 μεταγραφές του Ιανουαρίου η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο και τρία μεταγραφικά αποκτήματα στην περίοδο του Ιανουαρίου για το «τριφύλλι» είναι στην βασική 11άδα του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν, έχει τοποθετήσει τον Τάσο Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης, ο οποίος φυσικά μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτήν την θέση. Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιούν επίσης οι Μπαρτλομιέι Ντραγκόσκι και Βίτορ Ούγκο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Γιάννης Κώτσιρας, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να παίρνει ανάσες. Στα στόπερ ο Σαμέτ Ακαϊντνίν, δίπλα στον Βραζιλιάνο που ήρθε από την Μπαΐα, ενώ στη σύνθεση του Φατίχ Τερίμ είναι και ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος ενδέχεται να λάβει χρόνο κι αυτός ως σέντερ φορ, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω από εκείνον. Στα χαφ αγωνίζεται ο Γουίλιαν Αράο.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος ήταν 13 σερί ματς αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς στην άκρη του πάγκου, όμως, έχασε με το «βαρύ» 5-0 από την ΑΕΚ στο Περιστέρι και καλείται τώρα να βγάλει αντίδραση, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα, Τζούριτσις, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Μπακασέτας.Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Έντερ Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ανγκιέλσκι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό