16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με 3 «εκπλήξεις» και 1 επιστροφή η σύνθεση του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη σπουδαία ρεβάνς απέναντι στον Ατρόμητο (31/01, 19:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και καλείται να γυρίσει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 2-1 στη «Λεωφόρο» και χρειάζεται να πάρουν τη νίκη στο Περιστέρι, ώστε – στη χειρότερη των περιπτώσεων – να στείλουν το ματς στην παράταση.

Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ πλέον δεν υφίσταται, συνεπώς με νίκη με ένα γκολ διαφορά (π.χ. 1-0, 2-1, 3-2) του Παναθηναϊκού, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο έξτρα ημίωρο, ενδεχομένως και στα πέναλτι. Για να προκριθεί η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, ενώ οι Περιστεριώτες «παίζουν» για δύο αποτελέσματα.

Ο Τούρκος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να υπερασπίζεται ξανά την εστία, τη στιγμή που θέση βασικού έχουν πάρει και ο Σαμέτ Ακαϊντίν, με τον Ρουμπέν Πέρεθ. Σημαντική είναι και η επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος έλαβε θέση στην 11άδα ώστε να πάρει ανάσες ο Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ο Γουίλιαν Αράο επίσης ξεκουράζεται μετά από αρκετά διαδοχικά παιχνίδια, ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ είναι στην κορυφή της επίθεσης – αφού είναι και ο μόνος διαθέσιμος φορ – με τον Τάσο Μπακασέτα να τον πλαισιώνει.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος παρατάσσεται με 4 αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο νικηφόρο ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Ντένζελ Γιουμπιτάνα και Γκετάν Ρομπάιγ έχουν αντικατασταθεί από τους Ντιέγκο Βαλένσια και Κυριάκο Κιβρακίδη, ενώ θέση στην 11άδα πήραν επίσης οι Λόρενς Ντε Μποκ και Πιερ Κούντε-Μαλόνγκ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σ. Ίλιτς): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ Γκονζάλεθ, Βαλένσια, Ανγκιέλσι, Βρακάς.

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Ακαϊντίν, Ούγκο, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγεφ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό