16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με 13 αγωνίσματα το εφετινό μίτινγκ «Βενιζέλεια-Χανιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στους αγώνες «Βενιζέλεια-Χανιά», που θα διεξαχθούν στις 29 Μαΐου στο Στάδιο «Έλενα Βενιζέλου».

Πρόκειται για μια διοργάνωση που δημιουργήθηκε το 2019, από την ένωση των ιστορικών «Βενιζελείων» και των επιτυχημένων αγώνων «Χανιά» και σύντομα κατάφερε να αποκτήσει τη λάμψη που της αρμόζει.

Ο ΣΕΓΑΣ, αναγνωρίζοντας την 70χρονη και πλέον λαμπρή πορεία της ιστορικής διοργάνωσης «Βενιζέλεια», που διοργάνωνε ο ΑΟ Κύδων Χανίων, και την οκτάχρονη επιτυχημένη και ανερχόμενη πορεία της Αθλητικής Συνάντησης Στίβου «Χανιά», που διοργάνωνε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, δημιούργησε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συγχώνευση των δύο διοργανώσεων σε μία νέα με την ονομασία «Βενιζέλεια-Χανιά», που πλέον ανήκει στην κατηγορία Bronze του World Athletics Continental Tour.

Το πρόγραμμα της εφετινής διοργάνωσης θα περιλαμβάνει 13 αγωνίσματα με έντονο ενδιαφέρον, στα οποία θα συμμετάσχουν σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές και κορυφαίοι Ευρωπαίοι, που θα επιλέξουν τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες των Χανίων για ένα δυνατό αγώνα.

Τα αγωνίσματα:

Άνδρες: 100 μ., 400 μ., 1.500 μ., 110 μ. εμπ., Μήκος, Σφυροβολία, Ακοντισμός

Γυναίκες: 100 μ., 400 μ., 100 μ. εμπ., 400 μ. εμπ., Επί κοντώ, Τριπλούν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό