18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με 12 παίκτες στην Κρήτη για το ματς με Λετονία, όλα ανοιχτά για Καλάθη, Ιτούδη και παίκτες EuroLeague

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
10.11.2022 | 07:57

Ο Νικ Καλάθης στον αγώνα του EuroBasket με τη Γερμανία
INTIME

Η Εθνική Ανδρών ταξίδεψε με 12 παίκτες στην Κρήτη ενόψει του αγώνα με την Λετονία (11/11, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα ανοιχτά για Καλάθη και διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες της EuroLeague, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο.

Η Εθνική Ανδρών ταξίδεψε χθες (9/11) με 12 παίκτες για την Κρήτη ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Λετονία (11/11, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που κόπηκαν από την αποστολή, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι το πρωί της Παρασκευής (11/11) οι Δημήτρης Ιτούδης και Νικ Καλάθης τα ταξιδέψουν στην Ελλάδα έχοντας την πρόθεση να βρεθούν στην Κρήτη για το παιχνίδι. Παράλληλα είναι πιθανή η συμμετοχή του Μιχάλη Λούντζη του Ολυμπιακού (αγωνίζεται σήμερα, 10 Νοεμβρίου, 21:00, κόντρα στην Παρτίζαν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, όπως όλοι οι διεθνείς των “ερυθρόλευκων”), ενώ – με βάση την ίδια ενημέρωση – παραμένουν όλα ανοιχτά σχετικά με το πλάνο ενσωμάτωσης μελών των ομάδων που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Οι 12 παίκτες που ταξίδεψαν στην Κρήτη είναι οι εξής: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό