25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με φόρα και παράδοση η Ντέρμπι, αδικημένη από το σετ η Τρανμίρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέταρτη και τελευταία αγωνιστική στις μικρές Αγγλίες αναφορικά με το εορτινό πρόγραμμα, πάμε να δούμε τις επιλογές μας από τα ματς της Πρωτοχρονιάς.

Μέτριο σε γενικές γραμμές το κουπόνι, το ντέρμπι ανόδου Ντέρμπι – Πίτερμπρο μαγνητίζει τα βλέμματα. Από το καλό στο καλύτερο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν οχτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους (8-1-0), πιο πρόσφατη εξ αυτών στο επικό 3-2 επί της Όξφορντ, όπου έχανε με 2-0 στο 13’.

Σφύζει από αυτοπεποίθηση το σύνολο του Πολ Γουόρν, ο οποίος έχει ξεπεράσει για τα καλά τις αμφιβολίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του νωρίτερα στη σεζόν και οδηγεί μαεστρικά την ομάδα του προς τη δυάδα της απευθείας ανόδου. Από δύο σερί γκέλες προέρχεται η Πιτέρμπορο (αμφότερες με 2-2), άκρως ποιοτική και ψυχαγωγική φυσικά, θα κατέβει όμως εδώ λογικά χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα και διατηρεί κάκιστη προϊστορία στην έδρα αυτή (0-1-5 στα τελευταία έξι). ΟΚ ο άσος στο 2,10+.

Πάμε και στη Λιγκ 2 και το Τρανμίρ – Νοτς Κάουντι. Αδικεί το σετ τους φορμαρισμένους Ρόβερς, οι οποίοι τρέχουν ένα φοβερό 5-1-1 στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους, όπως και ένα επιβλητικό σερί τεσσάρων νικών μέσα στην έδρα τους. Ασφαλής βαθμολογικά πια, εξαιρετική και η δουλειά του Άντκινς από τον πάγκο της, μπορεί να πάρει κάτι εδώ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι του… χεριού της με βάση αυτά που έχει δείξει τελευταία.

Κάτι κινείται στις τάξεις της Νοτς Κάουντι με δύο σερί νίκες, προηγουμένως έχασε τρία σερί ματς, εξέλιξη που την απομάκρυνε από την τριάδα της απευθείας ανόδου. Παρ’ όλα αυτά, δεν γίνεται να αγνοηθεί το αρνητικό εκτός έδρας ρεκόρ της (3-6-6), ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οι φιλοδοξίες του συλλόγου φτάνουν μέχρι την άνοδο. Μιλάμε σε κάθε περίπτωση για ένα σύνολο που πάντα αγωνίζεται επιθετικά, την ίδια στιγμή που η Τρανμίρ σκοράρει για παράδειγμα 2+ γκολ σε έξι από τους τελευταίους εφτά αγώνες. Κλικ στο κόμπο του 1Χ & Over 2,5 στο 3,20+.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει τέλος ενδιαφέρον στο Άκρινγκτον – Σάλφορντ. Απτόητη συνεχίζει η πρώτη παρά το μεγάλο απουσιολόγιο που κουβαλά εδώ και καιρό, σταθερά θετικά τα αποτελέσματά της και θα συναντήσει εδώ έναν αντίπαλο άκρως προβληματικό. Φρέσκια από την απόλυση του Νιλ Γουντ η Σάλφορντ, η οποία κατέβηκε με υπηρεσιακό στο τελευταίο της ματς, τίποτα όμως δεν άλλαξε (ήττα με 0-3 από την Γκρίμσμπι).

Με έντονους εσωτερικούς κραδασμούς επομένως η Σάλφορντ, ένα σερί εννιά αγώνων χωρίς νίκη και ένα ρόστερ τεντωμένο από τις απουσίες, μοιραία κοιτάμε προς τα αριστερά και την αξιοπρεπέστατη και άκρως επαγγελματική Άκρινγκτον. Στο 1,80 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντέρμπι – Πίτερμπρο: 1 (απόδοση 2.10), 17:00
Τρανμίρ – Νοτς Κάουντι: 1Χ & Over 2,5 (απόδοση 3.20), 17:00
Άκρινγκτον – Σάλφορντ: 1 (απόδοση 1.80), 17:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό