19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με τρεις απουσίες και δύο επιστροφές ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για μία μεγάλη εντός έδρας αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Άρη για την 16η αγωνιστική της Super League 1 και η προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (02/01) είχε μερικά καλά και μερικά… άσχημα νέα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει επιστροφές… και αποχωρήσεις ενόψει του πρώτου του αγώνα στο 2024 και ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του για αυτό το κρίσιμο ματς. Ο Χουλιάν Μπαρτόλο, ο Φεντερίκο Άλβαρες και ο Πίτσου είναι τα τρία ονόματα που απουσιάζουν, με τον πρώτο να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι άλλοι δύο έμειναν εκτός λόγω ίσως. Στον αντίποδα, εντός της αποστολής βρέθηκαν και επέστρεψαν οι Βασίλης Σουρλής και Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Για μια νίκη… 5άδας

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η της βαθμολογίας και είναι στο +3 από την 7η Λαμία, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι Αρκάδες είναι μόλις τέσσερις βαθμούς απέναντι στον Άρη και με μία νίκη μπορούν πραγματικά να «κυνηγήσουν» την 5η θέση της Super League. Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως αυτή φέτος δεν δίνει εισιτήριο του χρόνου για την Ευρώπη. Ανεξάρτητα, όμως, η ομάδα του Ράσταβατς έχει την ευκαιρία να «στρογγυλοκαθίσει» εντός της πρώτης 6άδας και να απομακρυνθεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό