18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με το Over στη δοκιμασία της ΑΕΚ Betsson στη Μούρθια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΣΚΕΤ BET

MATCH MONEY
12.03.2024 | 12:17

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας
EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν την σημαντική 29η αγωνιστική της EuroLeague, εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι αιωνίων, ρίχνουμε την ματιά μας στις άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επικεντρωνόμαστε στο Basketball Champions League, εκεί όπου η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Μούρθια.

Η Μούρθια μετρούσε στον πρώτο γύρο τρεις διαδοχικές νίκες και έδειξε πως θα πάρει εύκολα την πρώτη θέση στον όμιλο. Όμως ήρθε η ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα με έναν πόντο και… κάπως θορυβήθηκε η ομάδα του Αλόνσο. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, αμφίβολοι παραμένουν οι Χάκανσον και Μπιργκάντερ. Η ΑΕΚ Betsson μετά την ήττα από την Χάποελ Χολόν βρέθηκε στο 0-4 και έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη, με τα δύο τελευταία ματς να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την Ένωση. Το νεότερο είναι η απουσία του Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα, στο ματς στα Λιόσια κόντρα στον Προμηθέα. Με δεδομένο ότι λείπει και ο Τζάστιν Τίλμαν, είναι σαφές ότι η ομάδα του Ηλία Ζούρου αποδυναμώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην θέση “5”. Κατά τα άλλα εξακολουθεί να είναι εκτός και ο Δημήτρης Φλιώνης

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Μούρθια χρειάζεται τη νίκη, αφού πλέον κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση του ομίλου, απέναντι σε μία ΑΕΚ Betsson χωρίς κίνητρο και με πολλά προβλήματα όπως αναλύσαμε. Οι Ισπανοί όπως έδειξαν και στα Λιόσια, έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από την Ένωση. Ωστόσο δεν θα πάμε με σημείο, αλλά με το over στους 162,5 πόντους στο 1.75.

Η ΑΕΚ σημειώνει κατά μέσο όρο 86,2 πόντους, ενώ η Μούρθια 84,7 στο BCL. Πάρα πολύ υψηλά νούμερα και για τις δύο ομάδες, οι οποίες είναι αρκετά παραγωγικές. Στο πρώτο παιχνίδι στα Άνω Λιόσια, η Μούρθια είχε επικρατήσει με 84-79. Η τάση είναι εμφανής. Περιμένουμε υψηλό σκορ και στο παιχνίδι της Ισπανίας και επιλέγουμε το over.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μούρθια – ΑΕΚ Betsson: Over 162,5 (1.75), Stoiximan

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό