18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με το… τίποτα ο ΠΑΟΚ έφερε τον Πόρτερ Τζούνιορ των 82 εκ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το μικρό ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έρχεται για χάρη του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, με την άφιξή του να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (02/04). Η «βόμβα μεγατόνων» της μεταγραφής του Αμερικανού γκαρντ στον ΠΑΟΚ είναι πλέον γεγονός και με κάθε επισημότητα. Ο «Δικέφαλος του βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μέχρι πρότινος ΝΒΑερ με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο ο οποίος μαρτυρείται από το ακόλουθο βίντεο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ έφερε στις τάξεις του έναν απίστευτα ταλαντούχο παίκτη του οποίου η κλάση και το επίπεδο δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ΝΒΑ, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Στην ίδια κλίμακα περιέχεται και η χρηματιστηριακή του αξία όσον αφορά το αγωνιστικό στάτους του, με τους Θεσσαλονικείς να τον «κλείνουν» με ποσό ρεκόρ όσον αφορά την… τιμή ευκαιρίας.

Αυτά τα χρήματα θα πάρει από τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Πιο συγκεκριμένα, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα έρθει στην Ελλάδα λαμβάνοντας ένα συμβόλαιο ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων και με διάρκεια ενός μήνα, το διάστημα δηλαδή που θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στον γύρο των playouts της Basket League. Αν και εφόσον ο «Δικέφαλος» καταφέρει και πάρει τις δύο πρώτες θέσεις της σχετικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος που οδηγούν στα Playoffs, τότε φυσικά η συνεργασία παίκτη και ομάδας θα ανανεωθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) μέχρι την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί δε, προκειμένου να αντιληφθεί κανείς την πραγματική αξία του Πόρτερ Τζούνιορ ως παίκτης, ο ίδιος είχε υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διαρκείας και συνολικών αποδοχών ύψους 82 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022 με τους Χιούστον Ρόκετς, όταν ήταν δηλαδή 22 χρονών, συμβόλαιο που προφανώς ουδέποτε εξάντλησε, πλην όμως έχει κερδίσει κάτι λιγότερο από 24 εκ. δολάρια από την τετραετή παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η τεράστια δυσαναλογία ανάμεσα στο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ και στο τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο που είχε στο NBA, αντικατοπτρίζει την επιθυμία του παίκτη να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, μετά το εξωαγωνιστικό παρελθόν που τον βαραίνει, χωρίς να υπολογίζει το κασέ του στην παρούσα φάση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό