17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα μπήκε η Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γκολ του Μπραχίμ Ντίας μόλις στο 9ο λεπτό ήταν αρκετό για τη Μίλαν να φύγει νικήτρια από τη Γένοβα με 1-0 επί της Σαμπντόρια και να μπει… με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Serie A.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ… από τ΄ αποδυτήρια. Ο Καλάμπρια τροφοδότησε τον Μπραχίμ Ντίας στο 9΄ κι ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Αουντέρο γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι επιδίωξαν ν΄ αντιδράσουν, ωστόσο, δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ από την πλευρά τους οι «ροσονέρι» δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα και με σωστή διαχείριση έφυγαν νικητές από το «Λουΐτζι Φεράρις».

Προς το τέλος του αγώνα η Μίλαν οπισθοχώρησε, δέχτηκε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, που είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, που όμως, δεν αξιοποίησαν.

Νωρίτερα, Κάλιαρι και Σπέτσια έμειναν στο 2-2. Ο Εμάνουελ Γκιάσι άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό για την Σπέτσια, ενώ ο Μπαστόνι έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους στο 58ο λεπτό. Βασικός σε όλο το ματς για την Σπέτσια έπαιξε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ωστόσο, η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη (πέρασε αλλαγή στο 84΄) δεν το έβαλε κάτω και με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Πέδρο «έσωσε την παρτίδα». Στο 62΄ με σουτ μείωσε σε 1-2 και τέσσερα λεπτά μετά με πέναλτι χάρισε στο συγκρότημα από τη Σαρδηνία τον ένα βαθμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό