16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με το «δεξί» και εμφατική πεντάρα στην πρεμιέρα των playoffs ο Ιωνικός

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερή εκκίνηση για τον Ιωνικό, στα playoffs της Super League 2, αφού επικράτησε με 5-1 της ομάδας των Χανίων και μπήκε με το «δεξί» στη διοργάνωση, ενώ μείωσε στον βαθμό απ’ την κρητική ομάδα και την δεύτερη θέση. Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά απ’ το κανάλι του Action 24.

Ο Ιωνικός έδειξε τα «δόντια» του από νωρίς και μόλις στο 7′ προηγήθηκε με σκόρερ τον Σάλαζαρ, έπειτα από κλέψιμο του Ροντρίγκες, σε πλεονεκτική θέση απ’ τον Μπάτζιο. Ο Κολομβιανός πάσαρε στον μόνο συμπατριώτη του, που δεν αστόχησε σε κενή εστία.

Τρομερός ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γκέλιος που απέκρουσε δύο τεράστιες ευκαιρίες και κράτησε το «0», τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στην εστία του. Το δεύτερο τέρμα ήρθε απ’ τον Ούγκο Σόουζα, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, λίγα λεπτά μετά το πρώτο (11′).

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (43′) ο Οικονομίδης βγήκε απέναντι απ’ τον Κλέιμαν τον οποίον και νίκησε, για να κλειδώσει πρόωρα τη νίκη της ομάδας του. Λίγο νωρίτερα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Χουάν Σαλαζάρ, αποχώρησε με φορείο, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Μαζουλουξή(40′).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε και το πρώτο για τους Νικαιώτες. Εξωπραγματικό βολέ απ’ τον Αμπιόλα Ντάουντα (52′) και διαστάσεις θριάμβου για τους γηπεδούχους. Τα Χανιά μείωσαν με ωραίο τελείωμα του Νίλι (56′).

Τον επίλογο αυτού του θεαματικού αγώνα έγραψε, πάλι, ο Οικονομίδης με ωραίο τελείωμα (83′). Καλύτερη εκκίνηση δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι γηπεδούχοι, που ονειρεύονται, ξανά, την άνοδο στην Super League.

Στους 22 παρέμειναν τα δεύτερα Χανιά, ενώ ο Ιωνικός «ψαλίδισε» τη διαφορά στον πόντο (21) και πλησίασε στη νίκη την πρώτη Καλλιθέα, η οποία αγωνίζεται, αύριο (25/03, 15:00). Συγκλονιστική μάχη αναμένεται για την μοναδική θέση που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoffs:Ιωνικός – Χανιά 5-1 (7′ Σαλαζάρ, 11′ Σόουζα, 43′ & 83′ Οικονομίδης, 52′ Ντάουντα / 56′ Νίλι)Ηλιούπολη – Athens Kallithea (25/3, 15:00)Ρεπό: Καλαμάτα

Bαθμολογία Β’ ομίλου (πόντοι-παιχνίδια)Καλλιθέα 24 0ΠΑΕ Χανιά 22 1Ιωνικός 21 1Καλαμάτα 18 0Ηλιούπολη 18 0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό