17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με το αριστερό η U19

Ειδήσεις Ελλάδα

Κακό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων κόντρα στην διοργανώτρια Πορτογαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 για την Elite Round. Οι μικροί το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης για το EURO U19 2024.

Η Πορτογαλία, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε «κρατήσει» στο μισό την Εθνική μας, οι οποίοι προσπαθούσαν να βγάλουν αντίδραση στην άμυνα και να κρατήσουν το μηδέν. Η διοργανώτρια,  έψαχνε πολύ το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ. Στο 34ο λεπτό, κατάφερε να σκοράρει μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της. Ο Μάρκες, έκανε την σέντρα κια βρήκε στην περιοχή τον Ριμπέιρο, ο οποίος με μια εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον Έλληνα πορτιέρε και έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα, μπήκε πιο διαβασμένη, και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Η ισοφάριση ήρθε στο 79ο λεπτό, για τους μικρούς μας μετά από στημένη μπάλα. Ο Γκούμας, εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Αλεξίου και εκείνος με κοντινό πλασέ έστειλε την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 στο ματς.

Δυστυχώς, η γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου και έφυγαν τελικά με την πολύτιμη νίκη, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των μικρών μας. Στο 89ο λεπτό, ξανά μετά από στημένη μπάλα, ο Βασκονσέλος, εκτέλεσε απευθείας, ο Έλληνας τερματοφύλακας, Νικολακούλης απέκρουσε αλλά στην συνέχεια ο Βαρέλα πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 του παιχνιδιού, με την Εθνική μας U19 να γνωρίζει στην πρεμιέρα της την ήττα.

Οι ενδεκάδες:

Πορτογαλία (Ζοζέ Λίμα): Σίλβα, Μαρκέζ, Μουνίζ, Μοντέϊρο, Τσισούμπα, Τζαλό (68′ Μεντόσα), Εσσούγκο, Λούις (68′ Βασκονέλος), Ρίγκο, Ριμπέϊρο (80′ Σεμέδο), Ζαλό.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Λιατσικούρας, Μπάκουλας (89′ Καλοσκάμης), Φίλων (36′ Κάτρης), Κοντονίκος (46′ Παπακανέλλος), Μαρουτσής (46′ Γκούμας), Γκιτέρσος, Δεληανίδης (46′ Κωστούλας).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό