24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με τον Jamie Foxx, τον Lil Pump και τον Shaquille O’Neal μίλησε ο 5χρονος που έκλεψε” αυτοκίνητο για να αγοράσει μια Lamborghini

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές του μήνα ο Adrian Zamarripa, ένα αγόρι 5 ετών, “έκλεψε” το αυτοκίνητο της μητέρας του και πιάστηκε να κινείται με αυτό, με ταχύτητα περίπου 30 μιλίων/ώρα (50 χλμ/ώρα) σε έναν αυτοκινητόδρομο στη Γιούτα των ΗΠΑ, προκειμένου να πάει στη πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να αγοράσει μια Lamborghini με τα τρία δολάρια που είχε στη τσέπη του.

Δύο μέρες μετά το περιστατικό, ο κάτοχος μιας Lamborghini Huracan έκανε βόλτα τον 5χρονο. Με την ιστορία να γίνεται viral παγκοσμίως, ο 5χρονος και η οικογένειά του προσκλήθηκαν από τον RD Whittington, έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του στο Μαλιμπού, με τον 5χρονο να μπαίνει μέσα σε διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ ο ιδιοκτήτης τον πήγε βόλτα με μια Ferrari, όπου επισκέφτηκαν και στο σπίτι του, τον διάσημο ηθοποιό Jamie Foxx.
Ο Foxx μόλις είδε ότι ο πιτσιρικάς φορούσε παπούτσια του Shaquille O’Neal τον κάλεσε με βιντεοκλήση, με τον πρώην παίκτη του NBA να έχει μια σύντομη συνομιλία με τον 5χρονο. Επίσης ο μπόμπιρας συνομίλησε και με τον ράπερ Lil Pump.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό