16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με τη γαλανόλευκη στη γραβάτα ο Κάρολος

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και το πρωτόκολλο απαιτεί αυστηρό dress code για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να φορέσει μια γραβάτα η οποία απεικονίζει την ελληνική σημαία στην τελετή επίσκεψης του Νοτιοκορεάτη Προέδρου, Γιον Σουκ Γιεολ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι γνωστό ότι πάντα τιμάει την ελληνική καταγωγή του και δεν παραλείπει να δείξει την αγάπη του στη χώρα μας. Η γραβάτα ανήκει σε γνωστό ελληνικό brand Γραβάτα με την ελληνική σημαία επέλεξε να φορέσει για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος. Μάλιστα την ίδια γραβάτα είχε επιλέξει να φορέσει και στην επίσημη επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο στην Κένυα.

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή τελετή υποδοχής

Ο Κάρολος επιλέγει συχνά να φορέσει τη συγκεκριμένη γραβάτα, που φαίνεται να είναι μία από τις αγαπημένες του. Μάλιστα, την επέλεξε στο επίσημο πορτρέτο του μετά τη στέψη του αλλά και στο φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε την ενθρόνισή του τον Μάιο.

Η αγάπη του για την Ελλάδα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο βρετανός μονάρχης έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό και την αγάπη του για την Ελλάδα αλλά και την ορθόδοξη κληρονομιά μας με χαρακτηριστικές τις επισκέψεις του στο Άγιον Όρος. Μάλιστα έχει εκφράσει την αγάπη του στην ελληνική κουζίνα καθώς όπως έχει πει βασίζεται στα λαχανικά. Ως γνωστόν, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι υπέρμαχος της οικολογίας και της υγιεινής διατροφής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό