23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με τα φαβορί σε Κολομβία και προκριματικά Libertadores

Ειδήσεις Ελλάδα

Με… λάτιν επιλογές θα ασχοληθούμε αυτή τη φορά, δεν αφήνει πάντως και πολλά περιθώρια το φτωχό μενού της Πέμπτης.

Σε πρώτο πλάνο κρατάμε τον άσο από το Περέιρα – Φορταλέζα. Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τον τίτλο του ’22 στο Κλαουσούρα η Περέιρα, αλλά και την τρελή περυσινή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, φέτος μπήκε νωθρά στη σεζόν. Το διπλό στην έδρα της Τσίκο (2-1) είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αξίζει πάντως να αναφερθεί πως έχει βγάλει και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα.

Νεοφώτιστη η Φορταλέζα, μπήκε στη σεζόν φορτσάτη με δύο σερί νίκες, οι οποίες πάντως είχαν μπόλικες… συγκυρίες. Στο 2-1 επί της Ντεπόρτες Τολίμα ο αντίπαλος ήταν εμφανώς ανώτερος και έχασε πέναλτι, ενώ στο 2-0 επί της Πατριότας αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 38’. Πηγαίνει εδώ σε μία έδρα που της δημιουργεί… εφιάλτες, με τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της (0-1-4). Σε όλες τις ήττες της μάλιστα, δεν πέτυχε καν γκολ. Προβάδισμα στην πιο έμπειρη Περέιρα στο 1.80.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Κλειδί η ποιότητα και η προϊστορία στο Πατριότας – Ατλέτικο Νασιονάλ, επίσης από την Κολομβία. Με 0-1-3 έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, ούτε γκολ δεν έχουν πετύχει ως τώρα και πέρα από το εναρκτήριο ματς της σεζόν (0-1 από την Τζαγκουάρες), η εικόνα τους είναι απογοητευτική.

Δεν χρειάζεται συστάσεις η Ατλέτικο Νασιονάλ, μεγαθήριο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της χώρας, έχει μπει αξιόλογα φέτος στη σεζόν. Πέρυσι έφτασε μέχρι την πηγή στο Απερτούρα, έχασε όμως στον τελικό από τη Μιγιονάριος, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Άκρως ποιοτικότερη εδώ, πηγαίνει σε μία που της πάει και μέσα στην οποία τρέχει σερί 5-0-1. Ικανοποιεί το διπλό στο 2,05.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε τέλος στα προκριματικά του Copa Libertadores και το Αούκας – Νασιονάλ Ασουνσιόν. Αγωνίστηκαν πέρυσι στο Libertadores οι γηπεδούχοι, πρόκειται για ομάδα από το Εκουαδόρ με φιλόδοξο πλάνο. Στην 4η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε πέρυσι και για αυτό πρέπει να περάσει από τα προκριματικά αυτή τη φορά. Κρύα η Αούκας, καθώς το πρωτάθλημά της δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο έχει σύμμαχο το υψόμετρο εδώ και αυτό παίζει πάντα τον ρόλο του σε τέτοια ζευγαρώματα. Κατά γενική ομολογία, διαθέτει και πιο ποιοτικό σύνολο.

Πολύ πιο έμπειρη η Νασιονάλ Ασουνσιόν στη διοργάνωση, μακριά από την έδρα της ωστόσο τρέχει ιστορικά ένα 2-5-18. Προβληματική στο πρωτάθλημα και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει, καθώς δεν έχει κερδίσει κανέναν εξ αυτών. Πιο πρόσφατο το βαρύ 1-4 από την Γκουαρανί, που δεδομένα δημιουργεί προβληματισμό. Δεν θα μπορούσε να παίζει ψηλότερα η νίκη της Αούκας, ΟΚ ο άσος στο 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Περέιρα – Φορταλέζα: 1 (απόδοση 1.80), 23:00
Αούκας – Νασιονάλ Ασουνσιόν: 1 (απόδοση 1.55), 02:30
Πατριότας – Ατλέτικο Νασιονάλ: 2 (απόδοση 2.05), 03:20

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό