20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με τα… δεύτερα η Ιντερνασιονάλ, υποχωρεί ο άσος

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
07.08.2022 | 14:56

Ο τεχνικός της Φορταλέζα Πάμπλο Βοϊβόδα
2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Φορταλέζα – Ιντερνασιονάλ από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου ο άσος δέχεται σημαντικές πιέσεις.

Σημαντική μεταβολή παρατηρείται στο σετ αποδόσεων της αναμέτρησης ανάμεσα στη Φορταλέζα και την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ο άσος άνοιξε στο 2.40-2.45 κατά μέσο όρο και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.10, η μεταβολή δηλαδή ξεπερνάει το 15%.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το μυαλό στο Σουνταμερικάνα

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Ιντερνασιονάλ αναμένεται να παραταχθεί απόψε με εναλλακτική σύνθεση. Η ομάδα του Μενέζες έπαιξε μεσοβδόμαδα στο Περού με τη Μελγάρ και πήρε ισοπαλία 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Την Πέμπτη ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς στο Πόρτο Αλέγκρε και για την Ιντερνασιονάλ αυτή τη στιγμή προέχει η διεθνής διάκριση, συνεπώς όλα δείχνουν ότι ο Μενέζες θα προστατεύσει τους βασικούς του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

07 Αυγούστου 2022 14:15

Στον αντίποδα, η Φορταλέζα μάχεται για την παραμονή της, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση, συνεπώς είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ματς ως τελικό. Το σύνολο του Βοϊβόδα προέρχεται από σημαντικό διπλό στην Κουϊμπά και τώρα έχει την ευκαιρία να διπλώσει για πρώτη φορά φέτος νίκη στο πρωτάθλημα.

Γενικά, η Φορταλέζα δείχνει μέσα στον Ιούλιο να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά της, αφού στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, μάζεψε οκτώ βαθμούς (2-2-1), παίρνοντας μάλιστα ισοπαλία και από την πρωτοπόρο Παλμέιρας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι η Φορταλέζα είχε κερδίσει εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ με 5-1 και 1-0 αντίστοιχα. Παρά λοιπόν την πτώση στην απόδοση, ο άσος παραμένει επιλογή, αφού μία ομάδα καίγεται για τη νίκη και η άλλη αναμένεται να παραταχθεί με αναπληρωματική ενδεκάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φορταλέζα – Ιντερνασιονάλ: 1 (απόδοση 2.10), 00:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό