24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με τα γκολ στα προκριματικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2024 βρίσκονται τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket, τα οποία προκύπτουν από την αγορά των γκολ.

Η πρώτη μας επιλογή προκύπτει από το παιχνίδι της Ουγγαρίας με το Μαυροβούνιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 16:00. 

 Η Ουγγαρία έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και μένει να δούμε αν αυτό θα το κάνει σαν πρώτη ή σαν δεύτερη. Για να συμβεί αυτό, αξιοποίησε σημαντικά την επιθετική της λειτουργία, καθώς σκόραρε έως τώρα κατά μέσο όρο λίγο κάτω από δύο τέρματα/ανά παιχνίδι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, προσφέρεται γκολ και θέαμα, μιας και όλα είχαν Goal/Goal, ενώ σε τέσσερα από αυτά βγήκαν Over 2.5 γκολ.

 Το Μαυροβούνιο έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει σήμερα και να ηττηθεί η Σερβία στην έδρα της από τη Βουλγαρία. Το έργο της λοιπόν είναι αρκετά δύσκολο, όμως όπως και να ‘χει θα ρισκάρει για τη νίκη. Γενικότερα, πρόκειται για μια ομάδα με αρκετές επιθετικές αρετές, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σκοράρει κατά μέσο όρο δύο γκολ/ανά παιχνίδι. 

Στη συνέχεια, θα παραμείνουμε στα προκριματικά του EURO 2024, όμως θα πάμε στα ματς των 21:45 και στο παιχνίδι Ισπανία – Γεωργία.

 Η Ισπανία είναι στην κορυφή του ομίλου και με νίκη σήμερα θα τερματίσει σίγουρα στην κορυφή. Το μεγαλύτερο προσόν της είναι η επίθεση, καθώς έχει σκοράρει 22 γκολ σε επτά παιχνίδια του ομίλου, ενώ την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη σημερινή της αντίπαλο, κέρδισε με 1-7. Την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε την Κύπρο (1-3), όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη.  

 Η Γεωργία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο, όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 14 γκολ, ενώ έχει βρει δίχτυα σε 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της. Επιπλέον, σήμερα θα παίξει και για το γόητρο, μιας και η ήττα από την Ισπανία (1-7) στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ βαριά. Ακόμη, σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Κχβαρατσκέλια, ο οποίος σκόραρε δις κόντρα στη Σκωτία

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr

Σχετικά με το παιχνίδι της Ουγγαρίας με το Μαυροβούνιο, θα πάμε στο Goal/Goal, που βρίσκεται σε απόδοση 2.10. Η Ουγγαρία είναι μια ομάδα με καλή και αποτελεσματική επιθετική λειτουργία, η οποία όμως αμυντικά δεν πείθει. Αποτελεσματική μπροστά είναι και η ομάδα του Μαυροβουνίου, η οποία σήμερα περιμένουμε και να ρισκάρει, συνεπώς θα πάμε με το αμφίτερμα.

 Σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, η Ισπνία είναι το φαβορί και δικαιολογημένα, αν αναλογιστούμε πως υπερτερεί συνολικά και παίζει στην έδρα της. Στοιχηματικά βέβαια, εμείς θα πάμε στα γκολ και στην επιλογή Goal/Goal, που προσφέρεται στο αρκετά υψηλό 3.50, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι και έχουν το κίνητρο του γοήτρου, οπότε αναμένεται να απειλήσουν

BetMarket.gr Επιλογές

Κυριακή (19/11) 16:00, Ουγγαρία – Μαυροβούνιο: Goal/Goal  (απόδοση 2.10)Κυριακή (19/11) 21:45, Ισπανία – Γεωργία: Goal/Goal (απόδοση 3.50)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό