22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με σύννεφα και τοπικές βροχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές, βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει τους 15 με 17 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι πιο αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και τα ανατολικά του νομού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα είναι πιο αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια του νομού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό