23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με συννεφιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας κατά τόπους. Στα δυτικά καθώς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα οι νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες και παροδικά θα σημειωθούν και ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο και το ανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 με 18 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία και κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις οι οποίες παροδικά και κατά τόπους θα πυκνώσουν και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.

 Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή, σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες παροδικά και κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες, ενώ στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους και από αργά το βράδυ και στα δυτικά.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο κυρίως από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 με 18 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό