20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με συμμετοχή Στ. Πέτσα η συνεδρίαση του ΔΣ- Βασικό θέμα το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ∆ιοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης ∆ήμων Ελλάδας, με τους Πρόεδρους των Περιφερειακών Ενοτήτων ∆ήμων (ΠΕ∆), την Τετάρτη 14 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι οι θέσεις και οι προτάσεις της ΚΕ∆Ε για την Υλοποίηση του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» κατόπιν της έκδοσης της υπ’ αριθμ. 6302/8.4.2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Υγείας – Εσωτερικών – Επικρατείας με τίτλο:

«Τροποποίηση της υπ’ αρ. 22766/9.4.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομιών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εσωτερικών και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών – «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ο.Τ.Α. α ́ και β ́ βαθμού, συνδέσμων ∆ήμων και Νομικών Προσώπων Ο.Τ.Α.: Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης». Στο ∆Σ της Τετάρτης 14ης Απριλίου θα συζητηθούν επίσης τα εξής θέματα: 

Αναστολή πληρωμών των τοκοχρεολυτικών δόσεων των ΟΤΑ προς το ΤΠ∆ για το 2021 και μεταφορά τους προς πληρωμή στο 2022 σε ισόποσες άτοκες δόσεις.   Η υποβολή αιτήματος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ∆.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου ∆ιοικητικού Συμβουλίου της.  Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την τροποποίηση του άρθρου 37 του υπό επεξεργασία σχεδίου νόμου για τον εσωτερικό έλεγχο. 

 Η συνεδρίαση του ∆Σ θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω live streaming  από την ιστοσελίδα της ΚΕ∆Ε και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό