17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με στηρίξεις από τις τράπεζες ξεπέρασε τις 1.280 μονάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ώθηση έδωσαν οι τράπεζες στον Γενικό Δείκτη ο οποίος έκλεισε με κέρδη 0,6% στις 1.283,12 μονάδες, εν αναμονή των αποφάσεων της Fed την Τετάρτη και της ΕΚΤ την Πέμπτη. Ξεχώρισαν η Εθνική και η Πειραιώς, κέρδη για τον OPAP.

Ανοδικά κινήθηκαν επίσης Eurobank και Alpha Bank.

Ο Όμιλος Σαράντη ενημερώνει με ανακοίνωσή του πως η εξαγορά της πολωνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης με την επωνυμία STELLA PACK S.A. από την 100% θυγατρική του Ομίλου στην Πολωνία, Sarantis Polska S.A., έλαβε τη σχετική έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού της Πολωνίας και επομένως ολοκλήρωσε τις εγκρίσεις στις χώρες δραστηριότητας της STELLA PACK.

Στα 54 εκατ. ευρώ ανέρχεται το επενδυτικό πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία του Ομίλου της Αλουμύλ, με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης ενόψει της απελευθέρωσης της εταιρείας από τους servicers.

Με οριακές μεταβολές κινούνται οι ευρωπαϊκοί δείκτες. Ήπιες απώλειες για τον πανευρωπαϊκό STOXX600.

Απώλειες κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη μέτρηση να συμπίπτει με τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Συγκεκριμένα, ο δείκτης τιμών καταναλωτή ενισχύθηκε 3,1% σε ετήσια βάση τον Νοέμβριο από 3,2% τον Οκτώβριο

Οι αγορές με μια ματιά εδώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό