18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με σημαίες του Παναθηναϊκού οι φίλοι της Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Φερεντσβάρος για τον πρώτο αγώνα του 1ου νοκ-άουτ γύρου του Conference League (15/02, 19:45, Cosmote Sport 2HD). Περίπου 600 φίλοι της ουγγρικής ομάδας υπολογίζεται πως έχουν κάνει το ταξίδι από την χώρα τους μέχρι το «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλησαν να… πικάρουν τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Eurokinissi

Οι οπαδοί της Φερεντσβάρος είναι γνωστοί για τις… περιπέτειες τους και δεν έχουν τη φήμη πως είναι και τα… καλύτερα παιδιά. Πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα και επεισόδια, ενώ συνάμα είναι περήφανοι για τις ακροδεξιές τους απόψεις. Έτσι, στο γήπεδο στον Πειραιά αποφάσισαν να βρουν τρόπο να δυναμιτίσουν το κλίμα και το κατάφεραν έχοντας μαζί τους σημαίες του Παναθηναϊκού με τριφύλλια πάνω τους!

Eurokinissi

Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάζεται προσοχή από όλους όσοι παρευρίσκονται στο γήπεδο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας της UEFA είναι εξονυχιστικά και η πιθανότητα τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού τεράστια, σε περίπτωση ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου. Ήδη πολλές ελληνικές ομάδες έχουν δεχθεί πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την συμπεριφορά του κόσμου τους και δεν χρειάζονται απαντήσεις σε προκλήσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού κι έχει παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τον Κώστα Φορτούνη σε θέση εξτρέμ. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Ντέιβιντ Κάρμο ξεκινά στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόη, Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ ΚααμπίΦερεντσβάρος (Ν. Στάνκοβιτς): Ντιμπούς, Ραμίρες, Μάε, Σισέ, Γουίνγκο, Μαϊγκά, Μακρέτσκις, Μαρκίνιος, Αμπού Φάνι, Ζακάριασεν, Βάργκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό