15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με Παπανώτα, Πανόπουλο η δεύτερη λίστα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο γνωστοί δημοσιογράφοι με τηλεοπτική διαδρομή φιγουγάρουν στη δεύτερη λίστα με τα πρόσωπα που είναι υποψήφια να συγκροτήσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, διαδικασία που θα κριθεί σε προκριματικές εκλογές του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσία στα πάνελ ψυχαγωγικών εκπομών βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που θα τίθενται στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για να κοσμήσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Δημήτρης Παπανώτας σήμερα εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το έτερο «λαμπερό» όνομα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλάι της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ολόκληρη η δεύτερη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει την πρώτη λίστα υποψηφίων με 151 ονόματα, στα οποία ξεχώριζαν οι παρουσίες της Σοφίας Μπεκατώρου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Εν τω μεταξύ, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή προκριματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να στέλνει μήνυμα μέσω Instagram, για να ενισχύσει τη συμμετοχή.

«Πάρε το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνδιαμόρφωσε τους υποψηφίους του κόμματός μας στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Δήλωσε τα στοιχεία σου στο link in bio εφόσον επιθυμείς να ψηφίσεις ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά για τις προκριματικές εκλογές», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό