16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με πέντε αλλαγές ο Άρης, βασικός για πρώτη φορά ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στη Super League, είναι αυτό ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (21/01, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες, «καίγονται» να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Η ψυχολογική κατάσταση των γηπεδούχων είναι σαφώς καλύτερη, μιας και προέρχονται από τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Κουέστα είναι εκτός, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ρόουζ θα είναι στην άμυνα δίπλα στον Φαμπιάνο.

Η ενδεκάδα του Άρη: Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Μορόν

Στον πάγκο: Κουέστα, Φετφατζίδης, Γκαρθία, Σαμόρα, Βέλεθ, Ντουκουρέ, Σαβέριο, Μοντόγια, Μενέντες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την άλλη, παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, με τον Κίνι να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ρέτσος επιστρέφει στο βασικό σχήμα (τιμωρημένος με Παναθηναϊκό) ενώ για πρώτη φορά βασικός είναι ο Γκέλσον Μάρτινς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης – Κίνι, Ντόι, Ρέτσος και Ροντινέι – Εσε, Καρβάλιο και Αλεξανδρόπουλο – Ζέλσον Μαρτίνς, Μασούρα και Ναβάρο

Στον πάγκο: Τζολάκης, Ορτέγα, Μαντί Καμαρά, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Μπιανκόν και Ποντένσε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό