27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Με νέα πρόσωπα η αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία μέχρι τον τελικό του Nations League, όμως κόντρα στη Γεωργία δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η «γαλανόλευκη» έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις και γνώρισε την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι στην Τιφλίδα, με αποτέλεσμα να μην πάρει ένα εισιτήριο για το EURO της Γερμανίας.

Μπορεί να μην έχει επίσημα παιχνίδια το καλοκαίρι η Εθνική, ωστόσο έχει να δώσει δύο φιλικά νωρίς τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τη Γερμανία (07/06) και τη Μάλτα (11/06), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, στην οποία υπάρχουν τρία νέα ονόματα. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Τζολάκη, Χρήστο Μανδά και Ανδρέα Ντόη, οι οποίοι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση με το εθνόσημο.

Επιστροφή στην αποστολή και για τους Κυριακόπουλο, Δουβίκα και Κώτσιρα, ενώ εντύπωση κάνει που έμειναν εκτός βασικές μονάδες της Εθνικής, όπως οι Τσιμίκας, Γιακουμάκης, Πέλκας και Μπάλντοκ. Ο πρωταθλητής Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι τραυματίας και δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε αυτά τα δύο φιλικά.

Η αποστολή της Εθνικής:Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, ΑθανασιάδηςΑμυντικοί: Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, ΝτόηΜέσοι: Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, ΤσιγγάραςΕπιθετικοί: Μασούρας, Τζόλης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Δουβίκας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό