24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Με μπροστάρη τον Κριστιάνο – Αυτή είναι η αποστολή της Πορτογαλίας για το EURO

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες βδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη του EURO 2024 και σίγουρα ανάμεσα στα φαβορί για μία ακόμη φορά είναι η Πορτογαλία. Η ομάδα που είχε κατακτήσει τη διοργάνωση το 2016, θέλει να φτάσει μέχρι τέλους και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της, να βγει πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Πορτογαλία έκανε γνωστή την αποστολή της για το τουρνουά και προφανώς το όνομα που τραβάει τα βλέμματα, είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα 39 του, ο θρυλικός επιθετικός (για πολλούς ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών) θα παίξει για τελευταία φορά όπως όλα δείχνουν σε EURO και θέλει να αποχωρήσει ως νικητής.

Ο Μαρτίνεθ έχει στη διάθεσή του όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας (Κανσέλο, Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Ράφα Λεάο), ενώ στην αποστολή είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, που έκανε τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Γουλβς στην Premier League.

Η αποστολή της Πορτογαλίας για το EURO της Γερμανίας:Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα, Σα, ΠατρίσιοΑμυντικοί: Αντόνιο Σίλβα, Ντανίλο Περέιρα, Νταλότ, Ινάσιο, Κανσέλο, Νέλσον Σεμέντο, Νούνο Μέντες, Πέπε, Ρούμπεν ΝτίαςΜέσοι: Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Νέβες, Παλίνια, Οτάβιο, Ρούμπεν Νένες, ΒιτίνιαΕπιθετικοί: Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Κονσεϊσάο, Γκονσάλο Ράμος, Ζοάο Φέλιξ, Πέδρο Νέτο, Λεάο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό