18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με μπροστάρη Κόντε, άλωσε το «Πανθεσσαλικό» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο (18/02) ο Βόλος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι «Γιαννιώτες» πήραν τη νίκη με 2-1, φτάνοντας στο πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο τη φετινή σεζόν. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, έφτασε τους 16 βαθμούς και είναι στο -1 από την «επικίνδυνη» ζώνη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τον Πέδρο Κόντε να είναι αυτός που έδωσε τη λύση στο 32ο λεπτό. Ο Ισπανός κατάφερε με διπλή προσπάθεια από πολύ κοντινή απόσταση να νικήσει τον Κόβατς ανοίγοντας το σκορ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ αλλά ύστερα από την εξέταση του VAR, κατοχυρώθηκε κανονικά αφού ο 35χρονος επιθετικός καλυπτόταν από παίκτη του Βόλου.

Η απάντηση ήρθε από τους γηπεδούχους με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν. ο Βόλος έδειξε ότι μπορεί να «γυρίσει» το ματς αλλά τελικά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πήρε για ακόμα μία φορά το προβάδισμα.

Σε μία καλοστημένη επίθεση των «Γιαννιωτών» ο Κιάκος έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Κόντε, ο οποίος ευστόχησε εξ επαφής και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι «Βολιώτες» έχασαν κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με ένα βαθμό, όταν ο Μωραΐτης έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα του Σούλη. Ωστόσο, ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν τον άφησε να σκοράρει και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικηφόροι από το «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό