23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με Μπρινιόλι, Πέρεθ και Μαντσίνι η πρώτη 11άδα του Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη «Λεωφόρο» για την 16η αγωνιστική της Euroleague με τον… Φατίχ Τερίμ να είναι το μεγάλο πρόσωπο της ημέρας. Ο Τούρκος προπονητής πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πρασίνων» και το flash.gr βρίσκεται στο γήπεδο για να σας μεταφέρει παλμό και όλες τις εξελίξεις από την αναμέτρηση.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται τη νίκη, ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή της Super League, με τους αγώνες των υπόλοιπων διεκδικητών πέρα του Ολυμπιακού να είναι εν εξελίξει. Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει βάλει στην πρώτη του 11άδα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από την εστία, ο Ρούμπεν Πέρεθ αγωνίζεται στον άξονα λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Μπαρτ Σένκεφελεντ, το οποίο αναγκάζει εκ νέου τον Γουίλιαν Αράο να παίξει ως στόπερ. Ο Φώτης Ιωαννίδης παρατάσσεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπερνάρ να είναι από πίσω του.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Σόρια, Καραχάλιος, Ριένστα, Ροζέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Μπάλαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό