16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με μοναδική αλλαγή τον Ραντόνια η ΑΕΚ του Αλμέιδα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ψάχνει μια νίκη που ενδέχεται να την φέρει πιο κοντά στην κορυφή της Super League και υποδέχεται τον ΟΦΗ στην OPAP Arena (28/01, 16:00). Ο Ματίας Αλμέιδα έχει παρατάξει την ομάδα του με μοναδική αλλαγή τον Βεντάντ Ραντόνια, συγκριτικά με το προηγούμενο ματς, ο οποίος πραγματοποιεί την 2η του μόλις συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Ο 22χρονος έχει επιλεγεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, παρά το γεγονός πως ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ επέστρεψε στις προπονήσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Λάζαρος Ρότα είναι τιμωρημένος. Ο Σταύρος Πήλιος θα είναι στην άλλη πλευρά της άμυνας, με την υπόλοιπη ενδεκάδα να είναι ολόιδια με το νικηφόρο πέρασμα από το Περιστέρι (21/01, 5-0).

Έτσι, ο Εζέκιελ Πόνσε είναι στην κορυφή της επίθεσης για την ΑΕΚ μαζί με τον Στίβεν Τσούμπερ, με τους Νορντίν Άμραμπατ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα να είναι επίσης βασικοί. Πρόβλημα παρουσίασε ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θα μείνει εκτός για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο Νίκος Χριστογεώργος επέστρεψε στη διάθεση του Πέπε Μελ, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει επιλέξει να αρχίσει το ματς με τον Δημήτρη Σωτηρίου ξανά κάτω από την εστία. 

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.ΟΦΗ (Π. Μελ): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπρέσαν, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγκος, Γκλάζερ, Μπακού, Μπάκιτς, Αμπάντα, Φελίπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό