23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με… μεράκι να γίνει πρωθυπουργός μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

131
SHARES

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη, που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγηθεί στον β’ γύρο με τη δεύτερη σε ψήφους Έφη Αχτσιόγλου. Πέρα από το πραγματικό αντικείμενο που θα έπρεπε να απασχολεί τους πάντες, δηλαδή την πολιτική του πρόταση και το τι σκοπεύει να κάνει αν εκλεγεί αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη έχει στηθεί ένα… πάρτι των media και προβάλλεται το κάθε τι που σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης, έκανε για ακόμα μία φορά δηλώσεις. Αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, όπου αποκάλυψε το… μεράκι του γιου του να γίνει πρωθυπουργός και την ταμπέλα που είχε στο γραφείο του από μικρός.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια ακολουθώντας πιστά το ρητό «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου».

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε στο ίδιο μήκος κύματος.

Τέλος, για τις «επιθέσεις που δέχεται», ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πατέρας του σχολίασε ότι: «Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό