22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με μεικτό πρόσημο η πρεμιέρα του Αυγούστου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μεικτό πρόσημο έκλεισαν σήμερα οι δείκτες της Wall Street. Την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, οι δείκτες S&P 500 και Nasdaq έκλεισαν με πτώση  ενώ  ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε κέρδη 0,20%.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε έκλεισε στις 35.630 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,27% στις 4.576 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχώρησε κατά 0,43% στις 14.283 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο S&P 500  τη Δευτέρα έκλεισε σε υψηλό 16 μηνών, ενώ απέχει λιγότερο από 5% από το να σπάσει το ιστορικό υψηλό που σημείωσε στις αρχές του 2022.

Οι επενδυτές δείχνουν επηρεασμένοι από τα στοιχεία για την απασχόληση, εν αναμονή των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων εξαμήνου των μεγάλων εταιρειών μέσα στην εβδομάδα

«Ήταν μια πραγματικά καλή πορεία τον Ιούνιο, τον Ιούλιο. Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Αύγουστος είναι ιστορικά ένας αρκετά αδύναμος μήνας», δήλωσε ο Scott Ladner, επικεφαλής επενδύσεων της Horizon Investments. «Οπότε νομίζω ότι οι επενδυτές απλά εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό