20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με μία σημαντική απουσία η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος να αφοσιωθεί στις εντός συνόρων υποχρεώσεις είναι ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μία απαιτητική εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν για την 6η αγωνιστική των play offs τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δίχως να έχουν διαθέσιμο τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, από την οποία απουσιάζει ο νεαρός επιθετικός. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα είναι στη διάθεση του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί το απόγευμα για Αθήνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. H προπόνηση του Σαββάτου (20.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στον Πειραιά.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό