16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής η «ερυθρόλευκη» αποστολή με Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (07/03 22:00 Cosmote Sport 3 HD) παιχνιδιού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλός, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη (6/3) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ. Off τέθηκε ο Αλεξανδρόπουλος με πρόβλημα τραυματισμού (με ενοχλήσεις στη μέση) ενώ στην αποστολή είναι και οι Βιθέντε Ιμπόρα, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Νωρίτερα ο Ισπανός τέχνικός είχε δηλώσει: Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ και αν είναι πιο δύσκολη από τη Φερεντσβάρος: «Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση και για να φτάσουμε εκεί χρειάστηκε να παίξουμε προκριματικό γύρο, που δεν χρειάστηκε η Μακάμπι, πράγμα που σημαίνει ότι είχε κάνει καλή δουλειά. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και πρέπει να το λάβουμε υπόψιν».

Για την αρνητική παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ:«Υπάρχουν κάποιοι που αν δεν το λέγατε δεν θα το είχαν προσέξει. Είναι οξύμωρο να λέμε ότι δεν είναι μεγαθήρια, αλλά να μην τους έχουμε κερδίσει. Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι είναι δυνατός αντίπαλος, θα κάνουμε τα πάντα και ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν υπέρ του Ολυμπιακού».

Οι 21 ποδοσφαιριστές που που θα έχει στη διάθεσή του ο Μεντιλίμπαρ: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Εσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Κίνι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό