18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με Μέικον για την ισοφάριση η Βασίλισσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να φέρει στα ίσα, τη σειρά των μικρών τελικών των Play Offs της Basket League, θα ψάξει η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα σήμερα (04/06, 18:00-aek365, ERTFLIX και ΕΡΤ Sports 4). Πρόκειται για το δεύτερο ματς της σειράς, η οποία θυμίζουμε ότι θα μεταδοθεί μόνο διαδικτυακά, ή μέσω Smart TV, όσο απίστευτο και αν είναι κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς έγινε την περασμένη Τετάρτη (02/06) στην Πάτρα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε για λίγο στο τέλος (77-73), χάνοντας την ευκαιρία που είχε για να κάνει «μπρέικ», οπότε είναι πλέον πίσω στη σειρά, με 1-0. Είναι προφανές λοιπόν, ότι αποκλειστικός στόχος είναι η ισοφάριση στο σημερινό ματς. Άλλωστε, στις τρεις νίκες συνολικά, θα κριθεί η 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε και το γεγονός ότι η σειρά των μικρών τελικών, έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο, αφού η 3η θέση, που θα διεκδικηθεί από τις δύο ομάδες, δεν δίνει κάτι παραπάνω, σε σχέση με την 4η, πάντα από βαθμολογικής άποψης, αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν (2021-22). Το μόνο που αλλάζει, είναι ότι η 3η θέση είναι λίγο καλύτερη από οικονομικής άποψης, αλλά με μικρή διαφορά στο μπόνους.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ευελπιστεί σήμερα να έχει περισσότερες επιλογές, αφού ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, αφού θυμίζουμε ότι δεν έπαιξε στο πρώτο ματς, αν και είχε πάει στην Πάτρα. Πλέον, έχει κάνει κάποιες προπονήσεις, ενώ αντίστοιχα θα είναι σημαντικό, να εμφανιστεί σε καλύτερη κατάσταση, ο Γιανίκ Μορέιρα, που αγωνίστηκε για λίγο, στο ματς στο «Δημήτρης Τόφαλος». Αντίθετα, ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ έχει τεθεί εκτός δράσης, λόγω του τραυματισμού του. Ως γνωστόν, απουσιάζουν οι επίσης τραυματίες, Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ και φυσικά, έχει τεθεί εκτός ομάδας, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Όσον αφορά στα της παράδοσης, η ΑΕΚ έχει προβάδισμα στα ματς που έχει δώσει στην Αθήνα, απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου. Πιο αναλυτικά, σε 8 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Προμηθέα για τη Basket League, η Βασίλισσα έχει συνολικά 5 νίκες.

 

*Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι Νίκος Σώμος (Αττικής), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης).

Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες δεν γίνεται! Καθημερινές Euro προσφορές, πρωτότυπα στοιχήματα & EuroNovileague με 2.020.000€**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό