27.7 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Με Λύρατζη ο Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις εκτός έδρας υποχρεώσεις για τον Αστέρας Τρίπολης, με ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες μετά τη νίκη τους επί του Βόλου με 1-0 χάρις σε γκολ του Χουάν Μιριτέλο στο 90′, θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να χτίσουν ένα νέο αήττητο σερί. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Μίλαν Ράσταβατς, θα έχει 3 πολύ σημαντικές απουσίες.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χουάν Μιριτέλο (9 γκολ) και ο Πέπε Καστάνιο (απ’ τους βασικούς αμυντικούς) έχουν μαζέψει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους. Εκτός αποστολής είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας.

Από την άλλη, στα ευχάριστα για τους Τριπολιτσιώτες, είναι ότι διαθέσιμος είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεοφερμένος μπακ, όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από 18 αγωνιστικές στη Super League, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και στόχο έχει τα play off.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό