20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με Λιούμπισιτς στον πάγκο η ΑΕΚ, με βασικό Χουχούμη ο Αστέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια για την Super League. Η «ένωση» με το… μυαλό της στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» (11/02) θα παραταχθεί με αρκετό ροτέισον. Η ομάδα της Αρκαδίας θα αγωνιστεί με τον πιτσιρικά τερματοφύλακα Νίκο Γραμματικάκη. 

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στις «υπηρεσίες» του τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος χτύπησε στην τελευταία προπόνηση. Παράλληλα, φανέλα βασικού «πήρε» ο Σίμος Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας της του «δικέφαλου» μαζί με τον Κάλενς, με τους Πήλιο και Ραντόνια να διατηρούνται στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής και τον Στάνκοβιτς στο τέρμα.

Ο Λιούμπισιτς θα μείνει στον πάγκο και στην θέση του «10» θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος, με τον  Νίκλας Ελίασον αριστερά και τον Νόρντιν Άμραμπατ δεξιά, ενώ ο Τσούμπερ θα βρίσκεται πίσω από τον Εζεκιέλ Πόνσε.

Για τους Αρκάδες την θέση του στόπερ πήρε ο Διαμαντής Χουχούμης, λόγω ενοχλήσεων του Φεντερίκο Άλβαρες, ενώ ο Σον Γκος θα αγωνιστεί αντί του τραυματία Μουνάφο. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα, Άμραμπατ, Μάνταλος, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Γκος – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι , Μιριτέλο.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς ελπίζουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, λόγω της καλής απόδοσής τους στα τελευταία παιχνίδια. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό