17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με Κουέστα ο Άρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για ένα ακόμη ντέρμπι στην έδρα του είναι ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας, υποδέχονται τον Ολυμπιακό για τη super league.

Για το ματς αυτό, ο Άκης Μάντζιος έχει συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή τον Χουλιάν Κουέστα, τον «ήρωα» της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, παραμένει αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο κρίνοντας από το γεγονός ότι είναι στην αποστολή, μάλλον θα αγωνιστεί κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/01), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μανου Γκαρσία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδη και Παναγίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς, Εμβοντό, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός και Κυριαζής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό