18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, μετά τον έντονο διάλογο που είχε πρόσφατα με την Κατερίνα Καινούργιου στο Τwitter, ο οποίος συζητήθηκε πολύ.

Ο διάλογος Καινούργιου – Κωνσταντάρα στο Twitter 

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια του Alpha, στο «I Love ΣουΚού», όπου μεταξύ άλλων είχε πει: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά».

Τα λόγια αυτά πόσταρε ένας χρήστης στο timeline της Κατερίνας Καινούργιου και εκείνη σχολίασε από κάτω:

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση; Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους», έγραψε για να πάρει στη συνέχεια την απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα:

«Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι».

Μιλώντας, λοιπόν, την Δευτέρα το πρωί στο Breakfast@Star, ο δημοσιογράφος εξήγησε για ποιος λόγο έκανε αυτές τις δηλώσεις: 

«Όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω, δεν έχω σκοπό να επεκταθώ κι άλλο. Τέλος πάντων, δε τα πήρε και κανείς στα σοβαρά γιατί το θέμα είναι πάλι ποιος το λέει αλλά δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, πάντα επιτυχία».

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, θέαση πήρε και η Ελένη Χατζίδου, η οποία ανέφερε: 

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως – φανάρι.

Το να πεις ότι δεν θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό