22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη συζήτηση που άνοιξε σχετικά με εκείνον τις τελευταίες μέρεςν στις τηλεοπτικές εκπομπές, μετά απο ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube και το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τον Κώστα Τσουρό, όσο και από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: 

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Δέχομαι την κριτική, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα. Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

«Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες. Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ. Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του».

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αναφέρει στο συγκεκριμένο βίντεο:

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε “αγαπάς να τον μισείς”. Λέει αυτό που σκέφτεται. Λέει τη γνώμη του. Πολλές φορές μπορεί να μη συμφωνείς, αλλά αυτό που σκέφτεσαι όταν κάθεσαι στον καναπέ, είναι ο μοναδικός που έχει τα κότσια, ή ένας από τους λίγους, που τα λέει.

Ο Μικρούτσικος που είναι στο πάνελ, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Με τα χρόνια που έχει στην τηλεόραση, ασχολείται με κάτι πράγματα, που εγώ στη θέση του δε θα ασχολιόμουν καν. Ασχολείται με τον Fipster, ποιος είναι ο Fipster για να ασχοληθείς μαζί του; Από την άλλη, που βρίσκει αυτή την όρεξη να κάθεται να τσακώνεται με όλο τον κόσμο; Εδώ εγώ τώρα και βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το τι κάνει ο κόσμος, φαντάσου σε αυτή την ηλικία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό