20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με ειδικά στο «Κλ. Βικελίδης» και φιλοξενούμενους στο ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για τα Playoffs της Superleague.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία μπορεί να είναι ο αδύναμος κρίκος των playoffs της Stoiximan Superleague, όμως παραμένει ανταγωνιστική. Έχει μεν πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όμως στις τέσσερις πιο πρόσφατες κατάφερε να βρει δίχτυα. Αμυντικά, μπορεί να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα των αντιπάλων, όμως επιθετικά έχει τον τρόπο της. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όμως με ηγέτη τον Μπερνάρ (2 γκολ) κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας (3-1). Βαθμολογικά, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, όμως από πίσω του βρίσκονται δυο ομάδες που έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. Δε χώρα συζήτηση για το ποσό σημαντικό είναι το τρίποντο σήμερα, διότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό.

Φυσικά, το φαβορί εδώ είναι ο Παναθηναϊκός, διότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ υπάρχει και το μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στοιχηματικά, αξία υπάρχει στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.22. Η Λαμία μπορεί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει αμυντικά και να δέχεται εύκολα γκολ, όμως έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντίπαλου, αιφνιδιάζοντας τον και να βρίσκει δίχτυα.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Ο Άρης δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στην «OPAP Arena» και αυτό του έφερε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει μεγάλη ένταση. Δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ και από εκεί και πέρα στόχος ήταν να μην κάνει λάθη, ώστε να μη διασυρθεί, με αποτέλεσμα να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία. Η ΑΕΚ κατάφερε να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι με τον Άρη και στη συνέχεια να κάνει διαχείριση. Βέβαια, ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, το οποίο είχε συνολικά 39 (!) φάουλ κι έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως πέρασε ευχάριστα. Βαθμολογικά, είναι στην κορυφή, όμως ο ΠΑΟΚ που είναι στο -2 έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα προγνωστικά, θα σταθούμε σε πιο ειδικές επιλογές. Στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, βγήκαν συνολικά επτά, ενώ σε αυτή της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διαρκείας υπήρξαν έξι. Νωρίτερα, στα παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Κύπελλο είχαμε συνολικά 9 (!). Ο Άρης δεν θέλει να αφήσει την ΑΕΚ να χτίσει ρυθμό και η «Ένωση» επιλέγει να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο, άρα η λογική λέει πως θα έχουμε και φάουλ. Στοιχηματικά λοιπόν, θα ποντάρουμε στην επιλογή Over 5.5 κάρτες, η οποία είναι σε απόδοση 1.70.

Κλείνουμε με το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έρχεται από μια επική πρόκριση στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, με τον Τζολάκη να κάνει εμφάνιση καριέρας και να αποκρούει τρία πέναλτι στη «Ρωσική ρουλέτα». Φυσικά, το ότι βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μια αρκετά ανώτερη ομάδα, την Κλαμπ Μπριζ και με δυο ήττες (1-0/0-2) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League. Το αρνητικό είναι πως σίγουρα απογοητεύτηκε, αλλά και το ότι οι Βέλγοι εμφάνισαν κάποια σημαντικά κενά του.

Οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, διότι αμφότερες ξέρουν πως να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντίπαλου. Σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει μεν την ψυχολογία, όμως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος. Οι αποδόσεις εμφανίζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους κι έτσι δημιουργείται αξία στην κόντρα, διότι αγωνιστικά και σύμφωνα με την εικόνα των δυο ομάδων, το ζευγάρι είναι ισορροπημένο.

Στοιχηματικά λοιπόν, αξία υπάρχει στην επιλογή 2 DNB, που είναι σε απόδοση 2.40.

BetMarket.gr Επιλογές

ΕΛΛ1 – 21/4, 17:00 – Λαμία – Παναθηναϊκός: Goal/Goal (Απόδοση: 2,22)

ΕΛΛ1 – 21/4, 19:30 – Άρης – ΑΕΚ: Over 5,5 Κάρτες (Απόδοση: 1,70)

ΕΛΛ1 – 21/4, 20:30 – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2DNB (Απόδοση: 2,40)

Η Superleague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό