14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομάτης, σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του μετά τη φωτιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται ο Μανώλης Μαυρομάτης στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς ενώ η σύζυγός του είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση στην εντατική μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι. 

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα σήμερα (18/2) όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού όπου ζει το ζευγάρι. Όπως όλα δείχνουν η φωτιά ξέσπασε επειδή ξέχασαν αναμμένη την κουζίνα και έτσι μέσα σε λίγη ώρα ο χώρος τυλίχθηκε στις φλόγες.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε ο γνωστός σπορτ κάστερ αλλά και η σύζυγός του και αμέσως διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αφού παρουσίαζαν, εκτός από εγκαύματα, και αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου όμως σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι η σύζυγός του η οποία βρίσκεται στην εντατική.

Το διαμέρισμα του ζευγαριού βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι και μάλιστα σε πολυσύχναστη γειτονιά της περιοχής.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό