21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με δύο combo από τον 5ο όμιλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λάτσιο – Σέλτικ και Φέγενορντ – Ατλέτικο από τον 5ο όμιλο του Champions League.

Ακόμα μια ευρωπαϊκή περιπέτεια της Σέλτικ φαίνεται πως θα τελειώσει νωρίς. Οι τρεμπλούχοι Σκωτίας έκλεισαν πέρυσι τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων του Champions League με ρεκόρ 0-2-4, σε παρόμοια ρότα βρίσκονται φέτος (0-1-3), βγάζοντας παιδική αφέλεια και στις δύο άκρες του γηπέδου. Μπροστά στο ένθερμο κοινό τους ειδικότερα, έχουν παίξει αξιόλογα, δεν έχουν έρθει όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τέσσερις σημαντικές απουσίες εδώ (Πάλμα, Μαέντα, Άμπαντα, Χατάτε), ο Ρότζερς θα αναγκαστεί να το ρίξει στα πειράματα, ειδικά στην τριάδα της επίθεσης. Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η Σέλτικ προέρχεται από ηχηρή γκέλα στο πρωτάθλημα, στο 1-1 με τη Μάδεργουελ, όπου δέχθηκε την ισοφάριση στο 90’ και άπαντες στις τάξεις της έκαναν λόγο για εμφάνιση-καμπανάκι.

Δεν είναι ιδανικό το κλίμα στη Λάτσιο, η οποία προέρχεται από ήττα εντός συνόρων, στο 2-1 από τη Σαλερνιτάνα. Έξαλλος ο πρόεδρος, την ίδια στιγμή που ο Σάρι βγάζει τάσεις παραίτησης, αν η ομάδα δεν πετύχει τους άμεσους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση, το ματς είναι κομβικό για τους γηπεδούχους (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και με τη σούμα που έχουν κάνει ως τώρα, με νίκη εδώ θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους για τη συνέχεια. Απουσίες έχει και η Λάτσιο, είναι όμως τέτοια η εικόνα της Σέλτικ στον δρόμο (32/38 ήττες σε εκτός έδρας ματς στο Champions League), που περιμένουμε πως η έδρα θα κάνει το καθήκον της και ο άσος είναι νορμάλ στο 1,55-1,60.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει το anytime του Ιμόμπιλε. Ο 33χρονος μπόμπερ συνδέθηκε ξανά με τα δίχτυα στην ήττα από τη Σαλερνιτάνα, ενώ με δικό του γκολ η Λάτσιο κέρδισε τη Φέγενορντ (1-0) στο τελευταίο ματς που έδωσε στη διοργάνωση. Μέσα σε όλα αυτά, ο Ιμόμπιλε έχει σκοράρει στις έξι από τις εννιά εμφανίσεις του με τη φανέλα της Λάτσιο στο Champions League. Στο 2.75 παίζει το κόμπο της νίκης των Λατσιάλι με το anytime του Τσίρο Ιμόμπιλε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

28 Νοεμβρίου 2023 10:00

Μεταμορφώνεται εντός έδρας η Φέγενορντ

Δεύτερη επιλογή από το Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Κάτι παραπάνω από αξιόλογη η εικόνα της ολλανδικής ομάδας φέτος στη φάση των ομίλων, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Ισπανία μάλιστα, η ήττα με 3-2 ήταν οριακή και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Μπροστά στο κοινό της ειδικότερα απογειώνεται και οι 2/2 νίκες τα λένε όλα.

Πιο άνετη η Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν τη χαλάει και η ισοπαλία στο ζευγάρι αυτό, μόνο τέτοιες έχει εξάλλου μακριά από την έδρα της φέτος στο Champions League. Κοιτάμε ελαφρώς αριστερά και στη διπλή ευκαιρία της Φέγενορντ.

Δεν μένουμε εκεί φυσικά, η διπλή ευκαιρία της Φέγενορντ μπορεί να συνδυαστεί με το anytime του Χιμένες. Ο 22χρονος Μεξικανός γκολτζής πραγματοποιεί χρονιά-αποκάλυψη με 16 γκολ σε 13 εμφανίσεις εντός συνόρων και άλλα δύο σε δύο συμμετοχές στο Champions League. Καυτός έρχεται στο ματς με χατ-τρικ κόντρα στην Εξέλσιορ (νίκη με 4-2), εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας, επομένως το anytime του μοιάζει πολύ πιθανό. Παίζεται το κόμπο του 1Χ & Χιμένες anytime στο 3.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λάτσιο – Σέλτικ: 1 & Ιμόμπιλε anytime (απόδοση 2.75), 19:45
Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1Χ & Χιμένες anytime (απόδοση 3.40), 22:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό