21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με δύο «εκπλήξεις» η αποστολή του Ολυμπιακού για Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Φερεντσβάρος, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στη super league, καθώς έχει μία πολύ απαιτητική εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν από την κορυφή της βαθμολογίας, ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αποφάσισε να αφήσει εκτός δύο παίκτες που είχαν ξεκινήσει βασικοί κόντρα στη Φερεντσβάρος. Ο λόγος για τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Ανδρέα Ντόη, οι οποίοι θα πάρουν «ανάσες», προκειμένου να είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν στη ρεβάνς της Ουγγαρίας.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Καμπράλ και Ελ Αραμπί, αλλά και ο τραυματίας Κίνι.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς με τον ΠΑΟΚ: 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (18/2, 20:30) εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (17/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος της, ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό