16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με δημιουργό τον Μαντσίνι, ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη ένα βήμα προς τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» μπροστά σε 10.000 και πλέον οπαδούς του στο Πανθεσσαλικό, νίκησε 2-0 τον Βόλο και περιμένει την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο για ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» του τίτλου.

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος έβαλε «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική οργάνωση και συμπεριφορά πίσω από την μπάλα. Δεν είναι τυχαίο πως το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιούργησε μόνο δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 17′ με το σουτ του Μαντσίνι που πέρασε άουτ και στο 34′ όταν ο Κότνικ έδιωξε το κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός εξτρέμ στα 15” από την έναρξη της επανάληψης «σέρβιρε» το 1-0 στον Ιωαννίδη, με τον Έλληνα φορ να πετυχαίνει ακόμη ένα κρίσιμο γκολ στη φετινή σεζόν.

Το άγχος έφυγε από τα πόδια των «πρασίνων» και στο 65′ και πάλι ο Μαντσίνι σέντραρε για τον Σπόραρ και ο Σλοβένος επιθετικός «καθάρισε» το παιχνίδι με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων, χωρίς να δυσκολευθεί κράτησε το υπέρ του σκορ και περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι των «δικεφάλων» για να δει υπό ποιες βαθμολογικές συνθήκες θα υποδεχθεί την Ένωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό